Training voor teambuilding en communicatie

Welkom bij Bixxs! Wil jij door middel van teambuilding de communicatie in het bedrijf versterken? En daarmee de samenwerking tussen de medewerkers verbeteren? Bixxs organiseert teambuilding trainingen die net even verder gaan dan andere teambuildingsactiviteiten.

Teambuilding communicatieTeambuilding die verder gaat

Wanneer je denkt aan teambuilding, denk je misschien al snel aan sportieve activiteiten, zoals piramides bouwen bijvoorbeeld. De teambuilding trainingen die Bixxs geeft gaan verder en dieper dan dat. Zo bestaan de trainingen uit opdrachten die de teambuilding en communicatie verbeteren. Het effect hiervan merk je niet alleen tijdens het bedrijfsuitje, maar vooral daarna, op de werkvloer zelf. Want daar draait het allemaal om: dat de samenwerking niet alleen tijdens de teambuildingsuitje verbetert, maar vooral ook tijdens de werkzaamheden in het bedrijf.

Woorden aan gevoel geven

Teambuilding gaat om communicatie en verbinding. Naar elkaar luisteren en er te durven zijn. Kwetsbaarheid verbindt mensen. Tijdens een teambuilding training doen we diverse oefeningen waarbij de deelnemers hun aandacht op zowel zichzelf als hun collega’s leggen. De training begint met simpelweg aanwezig zijn, de aandacht op jezelf te leggen en de ander aankijken. Wanneer er onvrede of disbalans is op het werk, ligt hier vaak een bepaald gevoel aan ten grondslag.  In de training leren de deelnemers woorden aan hun gevoel te geven. Dit vergt kwetsbaarheid en lef, maar zorgt uiteindelijk voor een gevoel van verbinding.

Neem contact op met Bixxs

Wanneer je streeft naar een goede werkcultuur is het belangrijk dat er gesproken wordt in een universele taal. Tijdens een training van Bixxs in kader van teambuilding en communicatie leren de deelnemers beter te communiceren en samen te werken. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een teambuilding training? Neem dan contact met me op via de telefoon of de mail.