Op zoek naar een HR interim adviseur in Tilburg? Bixxs.

Hoe creëer je meer verbinding binnen het team? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers gemotiveerd zijn én blijven om alles uit zichzelf en daarmee het bedrijfsresultaat te halen? Het zijn enkele vragen die ik als HR interim in Tilburg kan beantwoorden. Wanneer je op zoek bent naar een interim HR adviseur met een passie voor innovatief HR management, kom ik graag met je in contact.

Ik zal mij eerst eens voorstellen…

Mijn naam is Wieteke Corstiaans, eigenaar en trainer van Bixxs. Met mijn eigen onderneming creëer ik een meerwaarde binnen bedrijven. Dit doe ik door het geven van advies en trainingen op het gebied van innovatief HR management, gebaseerd op passie en focus.

HR interim TilburgWat kan ik voor je betekenen op het gebied van interim HR?

De transitie van traditioneel HR naar innovatief HR management is wellicht een spannende stap. Maar waar een wil is, is een weg. Als HR interim in Tilburg begeleid ik het management en medewerkers bij het vinden van de goede weg. Welke stappen moeten er worden gezet om meer betrokkenheid te creëren en hoe vergroot je de sociale veiligheid op het werk, tussen het management en de medewerkers? Ik reik tools aan om handen en voeten te geven aan effectief HR management. Zo kunnen jullie in vertrouwen samen verder.

Kom met mij in contact

Van traditioneel naar innovatief HR management. Ik help jullie graag op weg. Ben je op zoek naar een gedreven HR interim adviseur in Tilburg? Neem dan contact met mij op.