Energiemanagement van medewerkers

Bij energiemanagement gaat het om het aansturen op talenten van medewerkers. Het gaat om het vervullen van een functie die goed bij je past, dat zorgt voor energie. Wanneer je advies zoekt op het gebied van energiemanagement van medewerkers, dan kan Bixxs je helpen.

Energiemanagement medewerkersEnergie is aanstekelijk

Ieder mens is anders en heeft zijn of haar eigen talenten. Door hierop aan te sturen en iemand de verantwoordelijkheden te bieden die bij hem of haar passen, creëer je een fijne werkomgeving. Wanneer iemand energie van zijn werk krijgt, dan verhoogt dit de productiviteit, kwaliteit en loyaliteit. Energie is aanstekelijk en heeft vervolgens weer positieve gevolgen, zoals een betere communicatie, samenwerking en sociale veiligheid.

We.meting; persoonlijk DNA

De eerste stap bij energiemanagement van medewerkers is het bepalen van ieders talenten binnen de organisatie. Bixxs maakt hiervoor gebruik van de ‘We.meting’. Dit is een tool die inzicht geeft in de aan- of afwezigheid van talenten binnen een team. Het maakt het samenstellen van teams makkelijker en talenten kunnen beter afgestemd worden met de doelstelling van het team.

Over Bixxs

Bixxs houdt zich bezig met geven van trainingen en advies op het gebied van HR vraagstukken, zoals sociale veiligheid, conflict hantering, betrokkenheid en samenwerking. Mijn streven is om een effectieve kickstart te bieden voor een meer plezierige en productieve werkcultuur. Ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tevredenheid en resultaat op de werkvloer. Door bepaalde aspecten beter op elkaar af te stemmen, zoals talenten, creëer je meer werkplezier, meer betrokkenheid/verbinding en dus een hogere productiviteit.

Wil jij meer weten over energiemanagement van medewerkers? Neem dan contact met mij op via de telefoon of de mail.