Conflict hantering in Eindhoven, ga voor een betere werksfeer en samenwerking!

Zoek je hulp op het gebied van conflict hantering in Eindhoven of omgeving? Dan ben je bij Bixxs aan het juiste adres. Waarom? Dat vertel ik je graag.

Een vicieuze cirkel

Streef je naar een goede werksfeer en een succesvolle samenwerking op het werk? Dan is een goede conflict hantering noodzakelijk. Op het werk kunnen conflicten voorkomen, veroorzaakt door bijvoorbeeld meningsverschillen of ergernissen onderling. Zodra medewerkers niet weten om te gaan met conflicten, wordt het een probleem. Het kan leiden tot een vicieuze cirkel waar men moeilijk uit komt. Spanningen, roddels en onderhuids gedrag zorgen ervoor dat de samenwerking en de werksfeer beïnvloed wordt. De desbetreffende collega’s kunnen elkaar gaan ontlopen en uiteindelijk kan een conflict leiden tot een uitbarsting van emoties op een onverwacht moment.

Conflict hantering EindhovenTraining en advies op het gebied van conflict hantering

Bixxs geeft trainingen en advies over het onderwerp conflict hantering in Eindhoven en andere delen van het land. In een training gaan de medewerkers individueel en/of in kleine groepjes aan de slag met conflict hantering. Communicatie en gevoel staan centraal hierbij. Wat gebeurt er precies in geval van een conflict? Iets in een persoon irriteert je, maar wat is datgene precies en hoe kun je dit los zien van de persoon zelf? Een training conflict hantering in Eindhoven levert nieuwe inzichten op en leert de deelnemers dat ze kwetsbaar mogen zijn. Kwetsbaarheid verbindt.

Meer weten over de werkwijze van Bixxs?

Op een werkplek werken verschillende mensen, personen met verschillende karakters. Botsen mag en is volkomen menselijk. Als HR interim adviseur en trainer in Tilburg weet ik de juiste snaren te raken. Nieuwe inzichten en begrip zorgen ervoor dat er in vertrouwen en betrokkenheid verder kan worden gewerkt.

Behoefte aan een persoonlijk gesprek over conflict hantering in Eindhoven? Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.