BeWijs

Opdrachtgevers over Wieteke Corstiaans

“Wieteke is een integere, verantwoordelijke en professionele vrouw die buiten de gekaderde wereld denkt en handelt. Wieteke streeft en reikt verder door haar bezieling en passie. Haar deskundigheid en aanpak met daarbij een scherp oog en gevoel voor de ander toont de wereld hoe het ook anders kan!”


“Het bestuur was vol lof betreffende hoe goed Wieteke kan aanvoelen waar pijnpunten zitten en deze bespreekbaar maakt.”

 

Reacties van deelnemers aan de intensieve trainingen op basis van de Heart IQ™ methodiek

“Als je niet recht in je hart wordt getroffen, dan gaat dit nog wel met een fysieke omweg, maar Wieteke gaat hem raken. Op het moment zelf is dit confronterend, maar niets wordt zwaarder gemaakt dan het is. Dit heeft mij heel veel opgeleverd en anders dan andere trainingen heb ik dagelijks nog plezier van de veranderingen die inwendig hebben plaatsgevonden.”


“Het resultaat van de training voor mij is bewustwording, meer rust en wat meer inzicht in mezelf. Nuttige tips ook hoe je je gevoel kunt aankaarten en ten dienste kunt stellen van de groep. Ik ben me heel bewust geworden van de invloed van energie die iemand uitstraalt. Dat vind ik de kracht achter deze training. Het internmenselijke aspect en hoe we met elkaar in verbinding staan. Om te zien dat andere mensen ook worstelen maakt dat je zachter kunt zijn naar jezelf. En dat je de ander kunt helpen is een verrijking.”


“Wieteke als trainer is een cadeautje. Ze doorprikt de gevoelige snaar, weet heel goed de situaties waar een persoon zich in bevindt te verwoorden en na te bootsen. Deze training heeft mij nog dichterbij mijzelf gebracht. Het resultaat mag er ook zijn!”


“In de training heb ik aan mijn emoties uiting gegeven. Hoewel ik heel veel vanuit de analytische kant benader, heb ik hier vooral geleerd dat uiten van gevoel voordelen oplevert omdat de ander jou als meer oprecht en meer als echt beschouwd. Nogmaals bedankt voor de cursus, gewoon hartverwarmend!”


“Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de training. Ik ben er achter gekomen dat de negatieve stemmen in mijn hoofd helemaal niet nodig zijn. Door de training ben ik tot het besef gekomen dat ik goed ben zoals ik ben. Ik voel me waardevol op mijn werk, dat was een eyeopener. Vooral op mijn werk had ik last van het moeten presteren. Terwijl ik goed kan presteren, zonder die druk te voelen. Heel langzaam kan ik liever zijn voor mezelf en begin ik mezelf te waarderen. Ik vond de ervaring erg mooi, ondanks dat het emotioneel zwaar is. Daarnaast ben ik dankbaar dat ik ook mee heb mogen helpen en – delen in de ervaringen van anderen.”