Betrokkenheid medewerkers verhogen, hoe doe je dat?

De betrokkenheid van medewerkers verhogen, hoe doe je dat? Het is een onderwerp dat vaak terugkomt bij bedrijven. Verbinding en sociale veiligheid spelen een grote rol hierbij. Bixxs geeft trainingen en advies op het gebied van deze thema’s.

Betrokkenheid medewerkers verhogenEen wij-gevoel

De betrokkenheid van medewerkers is van groot belang bij het behalen van een goed bedrijfsresultaat. Een succesvol bedrijf wordt gedragen door medewerkers die betrokken zijn en bereid zijn zich 100% in te zetten voor het gezamenlijke bedrijfsdoel. Om de betrokkenheid van de medewerkers te verhogen, moet er sprake zijn van een tweerichtingsverkeer. Als manager moet je niet alleen zenden, maar ook kunnen ontvangen. Een wij-gevoel is belangrijk in het verhogen van de betrokkenheid van de medewerkers.

Trainingen en advies op het gebied van HR thema’s

Wanneer het gaat om betrokkenheid, dan gaat het om emotie, over verbinding en aansluiting. Medewerkers willen zich verbonden voelen met elkaar en het bedrijf, maar dit gebeurt niet zomaar. Een duidelijke gezamenlijke focus, openheid/transparantie en vertrouwen moeten hiervoor aanwezig zijn. Bixxs is gespecialiseerd in innovatief HR management. Je kunt bij mij terecht voor advies en trainingen op het gebied van diverse HR thema’s zoals het verhogen van medewerkersbetrokkenheid, maar onder andere ook conflicthantering, sociale veiligheid en energiemanagement van medewerkers.

Wat kan ik voor je betekenen?

Wil jij de betrokkenheid van je medewerkers verhogen? Neem een kijkje op mijn website of neem direct contact met mij op via de telefoon of de mail. Ik leg je meer uit over mijn werkwijze en ga graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.